Bij het kopen van een huis of appartement op de Amsterdamse huizenmarkt is het vaak belangrijk om snel beslissingen te nemen. Wij helpen u in drie heldere stappen:

Stap 1: Intake
Bij de intake bespreken we uw woonwensen, uw budget en schetsen de situatie op de Amsterdamse woningmarkt. Zo krijgt u een realistisch beeld van uw mogelijkheden. Daarna bespreken we hoe wij u het beste kunnen ondersteunen. Wij kunnen u begeleiden bij alle bezichtigingen tot de uiteindelijke levering. Maar u kunt ons ook pas  inschakelen bij de laatste bezichtiging voordat u een eerste bod wilt doen.

Stap 2: Zoeken naar uw woning
Twee paar ogen zien meer. Daarom zoeken we ook via ons netwerk met u mee naar een geschikte woning. Zodra u geïnteresseerd bent in een woning, doen wij onderzoek naar het bestemmingsplan, de bodemgesteldheid en de juridische en financiële aspecten van de woning. Ook bespreken we met u de ligging, de bouwkundige staat, de verbouwingsmogelijkheden, de staat van het onderhoud en de reële aankoopwaarde. Zo weet u precies wat u koopt.

Stap 3: Aankoop van uw woning
Voordat we de onderhandelingen voor u starten, bespreken we eerst alle zekerheden en risico’s met u. Ook bepalen we vooraf de onderhandelstrategie. Zodra de koop rond is, controleren we de koopakte en alle bijbehorende documenten. Bij de oplevering voeren we de inspectie voor u uit zodat u daadwerkelijk koopt wat overeengekomen is. Vervolgens controleren wij of de notaris alle afspraken goed heeft vastgelegd.

Een huis kopen is een kunst en daarom moet je met mij werken.

ChristianVastgoed Adviseur