Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven gecertificeerde KRKMT/ RMT (Register Makelaar Taxateur) die op ZZP basis ons team wil komen versterken.

Vaardigheden

  • Ingeschreven staan bij het NRVT, Lid van de NVM of de mogelijkheid om dit te worden
  • Bij voorkeur ruime ervaring als taxateur in de regio Amsterdam en omstreken
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je bent een mensenmens
  • Teamplayer

Organisatie

Persoonlijk, pro actief, flexibel, korte lijnen en meer zijn dan ‘een makelaar’ zijn de kernpunten van ons kantoor.

Wat bieden wij? Wij bieden een uitdagende baan als makelaar binnen een enthousiast en gedreven team op zelfstandige basis. ZZP afspraken worden op basis van je omzet gemaakt.

Wie zoeken we? Omdat je in een klein team werkt, ben je iemand die alles kan aanpakken. Samen met je team streef je naar 100% tevreden klanten. Een verkoopgesprek doe je net zo makkelijk als het maken van een NWWI taxatie. In de onderhandeling weet je het respect van beide partijen te behouden en het maximale eruit te krijgen voor je opdrachtgever. Als het druk is helpen we elkaar over en weer. Je bent flexibel en kunt prima kan samenwerken.

Jouw werkplek Je gaat werken vanuit ons kantoor aan de Prinsengracht in Amsterdam en werkt samen met twee collega’s in de buitendienst en één in de commerciële binnendienst. Samen zorgen wij voor de dienstverlening naar onze klanten.

BRIDGES Makelaars is sinds 2014 een bekende naam in Amsterdam en omgeving. Met onze service, actieve en vooral persoonlijke aanpak maken wij het verschil in de regio.

Door ons kleine, gezellige en deskundige team blijven de lijnen kort en verzekeren wij een persoonlijke behandeling, betrokkenheid en flexibiliteit.

BRIDGES Makelaars is de makelaar die u overal bij helpt. Of het nu gaat om het kopen, verkopen of taxeren van een woning of huren, verhuren en beheer. Welke vraag u ook heeft, vanuit onze expertise als makelaar zijn wij  u graag van dienst!

Meer weten en solliciteren? Bel voor meer informatie met Tale van Zandwijk op telefoonnummer 020 895 0 695 of mail naar t.vanzandwijk@bridgesmakelaars.nl