Bij de verkoop van een huis of appartement op de Amsterdamse huizenmarkt is een goede verkoopstrategie verstandig. Wij verkopen uw huis in drie heldere stappen:

Stap 1: Intake
Bij het intakegesprek voor de verkoop van uw woning bespreken we de diensten waaruit u kunt kiezen. We maken een kritische ronde door uw woning en meten alles direct in. We bespreken meteen de quick wins waardoor uw woning beter verkoopbaar wordt. Besluit u ons in te schalkelen? Dan vragen wij u een vragenlijst in te vullen, zodat wij volledig op de hoogte zijn van de eigendomssituatie, de (ver)bouwgeschiedenis en mogelijke gebreken.

Stap 2: Verkoop van uw woning
Met een op maat gesneden verkoopplan zetten we uw woning op Funda.nl, onze eigen site, de site van de Makelaarsvereniging Amsterdam en de diverse andere sites. We onderhouden het contact met geïnteresseerden en leiden hen vriendelijk en vakkundig rond. Bij een bod onderhandelen wij voor u de hoogst mogelijke verkoopprijs. Bij de onderhandelingen nemen we uiteraard ook zaken mee als opleveringstermijn en de overname van roerende zaken.

Stap 3:  Afhandelen van formaliteiten
Zodra we overeenstemming hebben met de koper nemen we u alle zorgen uit handen. We leggen alle overeengekomen afspraken voor u vast in de koopovereenkomst bij de notaris. We controleren alle documenten, begeleiden u bij de eindinspectie van de woning. Bovendien zijn we aanwezig bij de ondertekening van de leveringsakte en sleuteloverdracht bij de notaris.

Een huis verkopen vraagt om betrokkenheid bij jullie situatie en een eerlijk advies op basis van de kennis van de huizenmarkt in Amsterdam.

TaleRegister Makelaar Taxateur - Register Taxateur